CASTELUL MICUȚULUI TĂU EROU

Descoperă paturile Montessori

Credem că nu există perioadă mai frumoasă decât copilăria, mai ales pentru că aceasta e vârsta explorării și a curiozității. Ca producători de mobilier pentru copii, îi încurajăm pe cei mici să descopere lumea prin paturi create după filosofia Montessori. Acestea nu doar că încurajează independența celor mici, ci îi și cucerește prin designul plăcut, rupt parcă din povești.

Paturile Montessori creează un adevărat univers senzorial, care creează contextul perfect pentru dezvoltarea abilităților fizice și emoționale ale copiilor. În plus, posibilitatea de a realiza patul la comandă îți oferă siguranța că se va potrivi perfect în camera celui mic.

Suntem deschiși la creație, așa că tot ce trebuie să faci este să ne spui cum visezi să arate patul, iar noi începem treaba.

1, 2, 3, iată patul cum îl iei!

Dorințele tale prind contur, acum mai ușor ca oricând.
01

Completezi formularul de comandă

Ai nevoie doar de câteva minute în care să ne spui ideile tale. Vom avea nevoie și de câteva detalii „tehnice”, cum ar fi dimensiunea dorită, funcționalități necesare sau genul copilului.

02

Te contactăm pentru a stabili detaliile

În cel mai scurt timp posibil, te vom suna pentru confirma comanda și a stabili împreună tot ce e nevoie pentru a ne apuca de realizarea patului copilului tău.

03

Aștepți răbdător comanda

Patul tău magic, presărat cu praf de stele va ajunge la tine în 4 săptămâni de la achitarea avansului. Copilul tău probabil visează deja la viitoarele aventuri ce-l vor avea ca protagonist.

02

Te contactăm pentru a stabili detaliile

În cel mai scurt timp posibil, te vom suna pentru confirma comanda și a stabili împreună tot ce e nevoie pentru a ne apuca de realizarea patului copilului tău.

03

Aștepți răbdător comanda

Patul tău magic, presărat cu praf de stele va ajunge la tine în 4 săptămâni de la achitarea avansului. Copilul tău probabil visează deja la viitoarele aventuri ce-l vor avea ca protagonist.

OSISILAND. MOBILIER PENTRU COPII

De ce să alegi un pat Montessori la comandă

Sunt multe motive pentru care recomandăm să alegi un pat Montessori la comandă.
Descoperă-le pe toate și apoi comandă un model personalizat
pentru copilul tău.

Un context de dezvoltare pentru copilul tău

Filosofia Montessori se bazează pe încurajarea copiilor de a lua decizii și a face lucruri de unul singur, independent. În designul pătuțurilor, această metodă presupune faptul că acesta e proiectat pentru a fi la nivelul solului.

Prin faptul că e ușor de accesat de către copii, patul Montessori le oferă mai multă încredere și un sentiment special de independență. Știi și tu cât de împlinitor e să faci ceva de unul singur!

VOPSEA NON-TOXICĂ

Pentru a ne îngriji de sănătatea celor mici, folosim tonuri de culori calde din vopsea non-toxică. Acestea sunt create pe bază de apă și pot fi alese în funcție de preferințele tale. Ia-ți de o grijă și lasă-l să exploreze întreaga suprafață a patului în voie!

DIMENSIUNI PERSONALIZABILE

Unul dintre cele mai mari avantaje ale paturilor realizate la comandă este posibilitatea de personalizare în funcție de cerințele și preferințele tale. Te putem ajuta cu o serie de dimensiuni prestabilite, însă suntem deschiși la orice propunere.

LEMN MASIV

Pentru realizarea patului Montessori, utilizăm doar lemn masiv, pentru a ne asigura de rezistența produsului final. Poți alege între lemn de tei, fag, frasin și stejar.

SPAȚIU DE DEPOZITARE

Dacă dorești, putem include în cadrul patului tău și spații speciale pentru depozitare. Cele două sertare aflate la baza patului te vor ajuta să păstrezi ordinea în camera copilului mult mai ușor.

DESIGN CREATIV

Putem adapta designul patului tău Montessori în funcție de preferințele celui mic. Fie că visează la un baldachin din poveștile cu prințese, la un cort în care să descopere lumea sau la sediul unui super-erou, creativitatea poate fi fără limite.

INDEPENDENȚĂ

Patul Montessori îți va încuraja copilul să învețe să se descurce singur. Micuțul va avea senzația că își controlează singur somnul și își va antrena obiceiul de a merge din proprie inițiativă la culcare, ori de câte ori se va simți obosit.

MULTIFUNCȚIONALITATE

Ales în funcție de nevoile voastre personalizate, patul Montessori va fi un univers cu aplicabilități multiple. Căsuță din povești, pat de prințesă, ascunzătoare secretă sau pasaj către o altă dimensiune – acesta va fi un prilej de a stimula din plin imaginația!

SIGURANȚĂ

Verificăm fiecare parte componentă, până la cel mai mic detaliu. Mobilierul nostru este sigur, bine finisat, fără colțuri ascuțite, muchii tăioase sau corpuri la înălțime.

Spațiu de joacă și explorare pentru cei mici

Un alt avantaj de care te poți bucura dacă alegi un pat Montessori la comandă este designul prietenos, de poveste. Fie că vorbim despre patul tip căsuță sau tip cort, fiecare model poate fi personalizat în funcție de personalitatea celui mic.

Ai opțiuni multiple atât la nivel de culoare, cât și de amenajare ulterioară a camerei. Patul devine astfel principala atracție din camera copilului, devenind suport pentru toate jocurile și poveștile pe care acesta le va inventa.

PATUL MONTESSORI ÎȚI OFERĂ O MULȚIME DE AVANTAJE

01

Un pat de calitate

Folosim doar lemn masiv și vopsea non-toxică, pe bază de apă, pentru a ne asigură că realizăm piese de mobilier rezistente în timp.

02

Un spațiu sigur

Copilul tău va avea acces facil la locul de dormit. În plus, nu mai trebuie să te temi de posibilitatea că acesta ar putea cădea din pat.

03

O bijuterie vizuală

Un pat Montessori la comandă poate deveni ușor atracția principală a camerei prin designul său de poveste. Imaginația e limita!

04

Un culcuș confortabil

Datorită posibilității de personalizare, știi sigur că patul va avea toate acele funcționalități de care copilul tău are nevoie.

05

Un tărâm pentru joacă

Patul devine mai mult decât locul de dormit: aici copilul tău se poate juca, poate să citească sau să viseze la zâne sau războinici puternici.

06

O oază de libertate

Patul copilului devine, adesea, acel loc sigur unde el poate crea și visa la povești din altă lume, fără să-și facă griji cu privire la responsabilități.

07

O alegere înțeleaptă

Patul Montessori îndeplinește două cerințe în același timp: îi încântă pe copii și le oferă beneficii însemnate pentru dezvoltare. Ce-ți poți dori mai mult?

AI O IDEE CREATIVĂ PENTRU PATUL COPILULUI TĂU?

Oferă-ne informații despre patul dorit și noi te vom contacta
curând pentru a stabili toate detaliile necesare pentru realizarea acestuia.

    Prenume (obligatoriu)