SC ROECO TOYS SRL face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertente în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Timpul mediu de procesare și expediere al tuturor comenzilor de pe site este de 1-2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stoc.

Comanda minimă și procesarea comenzii

Livrarea se face exclusiv prin curier.

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și conțin TVA. Preturile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe, în cazul în care vor exista, vor fi trecute separat pe factura fiscală.

În cazul coletelor cu o valoare mai mică de 300 RON, costul transportului este de 20 RON, pentru localitățile care se află în aria de acoperire de bază Sameday (fără km suplimentari). În cazul coletelor de dimensiuni și greutăți mari, se calculează costul direct proporțional cu acestea.

Oferta „transport gratuit” este valabilă pentru localitățile care se afla în aria de acoperire de bază (fără km suplimentari) și se aplică comenzilor cu valori de peste 300 RON.

Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire de bază a Sameday, se percepe o taxă suplimentară per km efectuat din cel mai apropiat depozit Sameday.

Nu ne asumăm răspunderea pentru întârzieri în tranzit a coletelor, răspunderea fiind a transportatorului în mod integral.

În cel mai scurt timp după plasarea comenzii, un reprezentant SC ROECO TOYS SRL vă va contacta pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor privind livrarea și plata.

Detalii despre comandă

Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și SC ROECO TOYS SRL și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că SC ROECO TOYS SRL se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica preturile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

SC ROECO TOYS SRL folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.